Cultural Center St. Martin i. Passeier – Südtirol


The completely redesigned pavilion on the historic village square in St. Martin in the Passeier Valley has been designed so that it can be used in an open or in a closed state. The pavilion can be opened by two central sliding elements in the direction of the village square. The sound-deflecting acoustic elements in the ceiling and wall area create an optimal listening experience. The technically complex pavilion area including its adjoining rooms was calculated, planned and manufactured by HUTTER ACUSTIX. A special feature is the pine material used, combined with colorful lacquered surfaces.

Further news & References

Alle anzeigen
News
References

Das Meinz – The bar

The Meinz – the first “acoustic bar” in Vienna! The newly opened music cocktail bar The MEINZ offers an ideal environment for an entertaining eveni...

Learn more

Acquarena Brixen

The aim of this project was the renovation of the central pool area of Acquarena in Brixen. The heavily noise-laden Acquaren was in the context of ...

Learn more

Elementary school Koglhof

At the Koglhof elementary school all the classrooms were fittet with fir wood wall and ceiling coverings. The remaining public areas were designed ...

Learn more

Therme Bad Waltersdorf

As part of the renovation of the spa in Bad Waltersdorf, the entire restaurant area, bathing area and the event hall have been redesigned. Particul...

Learn more
 

Advising customers in the design of their living spaces is
an opportunity to build up trust


We at HUTTER ACUSTIX are aware of this and handle such responsibility with the utmost care. We always offer our customers precise, individual designs, consultancy and fabrications customised to meet their needs for the widest sets of problems.


+43 3174 4472 | office@hutter.co.at

 
Keine Produkte im Warenkorb